Sponsoracties

Sponsoractie cupcakes

 

Vrijdag 9 juni mogen wij op de Triaderie van de PCB Triangel cupcakes gaan verkopen voor de 'DolfijnTherapie voor Twan' van 17.00u tot 21.00 uur.

Heeft u net de Triaderie gemist of heeft u gewoon iets te vieren, dan zijn de cupcakes altijd nog te bestellen.

 

De cupcakes zijn per stuk 2 euro en worden per 6 afgeleverd. De dolfijncupcakes, een ander thema, een eigen foto, met of zonder tekst... Alles is mogelijk!

Voor meer informatie kunt contact opnemen via de mail.

Sponsoractie Golden Tenloop 1K

We zijn bijzonder trots dat Twan steeds vaker los gaat lopen. Voor de zomervakantie 2016 heeft de revalidatiearts besloten dat Twan het lopen zonder spalken mag gaan proberen en kreeg na die zomer semi orthopedische schoenen aangemeten. Vanaf dat moment gaat hij grote stappen vooruit en wil hij alleen nog maar lopen!

Vandaar dat we op de volgende sponsoractie zijn gekomen......

 

Twan gaat met de Golden Tenloop meelopen met de 1 kilometer Kinderloop onder begeleiding van twee maatjes van SamenSporten.

De trainingen zijn al begonnen en we gaan ervoor dat Twan de eindstreep haalt met een geweldige eindtijd van ongeveer 15 minuten! Het wordt die dag voor Twan één groot feest, want dat is alweer een mijlpaal! Komt u ook Twan supporten op donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) tijdens de Golden Tenloop? Twan start om 12.00 uur en u kunt een plekje uitzoeken langs de volgende route.

 

Wilt u Twan voor deze bijzondere prestatie sponsoren, dan zou dat geweldig zijn!

U mag het sponsorbedrag overmaken naar rekeningnummer: NL62 INGB 0755 5937 90, t.n.v. Twan van Staalduinen, onder vermelding van 'Dolfijntherapie Twan 1km' en uw naam.