Sponsoracties

Kleding en schoenen inzamelingsactie voor Twan

Deze hele week wordt er kleding ingezameld voor Twan!

De ingezamelde kleding wordt opgehaald en opgekocht door het Leger des Heils in Den Haag. De ingezamelde kleding wordt in het 50/50 Workcenter uitgezocht en gesorteerd en krijgt een tweede leven in de Haagse Budget Store, in de weggeefwinkels en de nachtopvang van het Leger des Heils. Zo geven we onze oude kleren een tweede leven en Twan krijgt per ingeleverde kilo een bedrag voor zijn DolfijnTherapie.

 

Inleveren:
Woensdag
21 en donderdag 22 februari kunnen de zakken met kleding en schoenen neergelegd worden onder de trap van de Triangel in Delfgauw.
Zaterdagmorgen 24 februari kun je ook kleding en schoenen inleveren bij het kerkelijk centrum in Delfgauw van 9 tot 12 uur. 


Onze dank gaat uit naar Jan van Oosten (die deze actie mogelijk heeft gemaakt), de mensen van het Leger des Heils, basisschool Triangel en het Kerkelijk Centrum Delfgauw.


Statiegeld actie bij Albert Heijn Delfgauw

Iedere maand mag een goed doel bij de Albert Heijn in Delfgauw meedoen aan de statiegeld actie.

Deze hele maand februari staat in het teken van de 'DolfijnTherapie voor Twan'! Lege flessen kunnen dan ingeleverd worden en alle gedoneerde statiegeldbonnen komen ten goede aan de DolfijnTherapie voor Twan. Neem een extra glaasje op Twan en spaar gezellig mee met de statiegeld actie!


DolfijnTherapie voor Twan op de Kerstmarkt in Delfgauw

Op zaterdag 9 december staan wij met een kraampje vol lekkers voor de DolfijnTherapie voor Twan.

 

Lisa maakt speciaal voor deze dag een schitterende Kersttaart en die kunnen jullie winnen!

Wil je deze unieke taart winnen of heb je zin in iets anders lekkers uit onze kraam voor bij een heerlijk kop Chocolademelk, kom dan op 9 december van 14.00uur tot 19.00 uur de kerstsfeer proeven op de Kerstmarkt in het Kerkelijk Centrum Delfgauw.


Sponsoractie cupcakes

 

Vrijdag 9 juni mogen wij op de Triaderie van de PCB Triangel cupcakes gaan verkopen voor de 'DolfijnTherapie voor Twan' van 17.00u tot 21.00 uur.

Heeft u net de Triaderie gemist of heeft u gewoon iets te vieren, dan zijn de cupcakes altijd nog te bestellen.

 

De cupcakes zijn per stuk 2 euro en worden per 6 afgeleverd. De dolfijncupcakes, een ander thema, een eigen foto, met of zonder tekst... Alles is mogelijk!

Voor meer informatie kunt contact opnemen via de mail.


Sponsoractie Golden Tenloop 1K

We zijn bijzonder trots dat Twan steeds vaker los gaat lopen. Voor de zomervakantie 2016 heeft de revalidatiearts besloten dat Twan het lopen zonder spalken mag gaan proberen en kreeg na die zomer semi orthopedische schoenen aangemeten. Vanaf dat moment gaat hij grote stappen vooruit en wil hij alleen nog maar lopen!

Vandaar dat we op de volgende sponsoractie zijn gekomen......

 

Twan gaat met de Golden Tenloop meelopen met de 1 kilometer Kinderloop onder begeleiding van twee maatjes van SamenSporten.

De trainingen zijn al begonnen en we gaan ervoor dat Twan de eindstreep haalt met een geweldige eindtijd van ongeveer 15 minuten! Het wordt die dag voor Twan één groot feest, want dat is alweer een mijlpaal! Komt u ook Twan supporten op donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) tijdens de Golden Tenloop? Twan start om 12.00 uur en u kunt een plekje uitzoeken langs de volgende route.

 

Wilt u Twan voor deze bijzondere prestatie sponsoren, dan zou dat geweldig zijn!

U mag het sponsorbedrag overmaken naar rekeningnummer: NL62 INGB 0755 5937 90, t.n.v. Twan van Staalduinen, onder vermelding van 'Dolfijntherapie Twan 1km' en uw naam.