Nieuws

Het aftellen is begonnen

Het is al weer enige tijd geleden dat we van ons hebben laten horen. Er is de laatste maanden een hoop gebeurd en de tijd is voorbij gevlogen!

Twan is begin mei geopereerd aan beide voeten en we zijn nu de dagen aan het aftellen dat het gips er af mag. We hopen dat hij het lopen snel weer oppakt en dat de operatie gelukt is, zodat Twan nog meer plezier in het lopen kan ervaren.

 

Tijdens de afgelopen maanden hebben wij dankzij de 'Kledingactie', alle te behalen doelen bereikt! Dankbaar zijn we voor iedereen die hierbij Twan heeft geholpen met de laatste loodjes om het financiële plaatje rond te krijgen. Er is zelfs iets meer gedoneerd dan verwacht en daarmee kunnen wij de rolstoeltaxi van en naar het vliegveld bekostigen.

 

Onze dank gaat uit naar iedereen die zich ingezet heeft rondom de inzamelingsactie die georganiseerd werd door Jan van Oosten in samenwerking met het Leger des Heils, basisschool Triangel, Kerkelijk Centrum Delfgauw en Wijkgemeente Immanuel.

 

Het aftellen is begonnen, nog 8 weken en dan.......


Nieuwe tussenstand opbrengst

 

Dankzij Stichting Jens is er een verrassensde verschuiving ontstaan in het te behalen doel voor Twan. Wij kunnen u vertellen dat het 1e doel is bereikt en om het nog onwerkelijker te maken..... Het 2e doel voor Twan is ook bereikt!!

 

Hartelijk dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!


Stichting Jens

Vanmiddag 28 januari 2018, hebben we als ‘Team Twan’ meegedaan met de pubquiz van Stichting Jens.

Het was een gezellige, ontroerende en verassende middag! Twan mocht een cheque in ontvangst nemen voor zijn dolfijntherapie ter waarde van € 4250,-  Wat een bijzonder moment was dat!!

Geweldig om zoveel mensen bijeen te zien die zich met zoveel liefde inzetten om dolfijntherapie mogelijk te maken voor kinderen met het Pitt Hopkins Syndroom! De beste impressie van deze geweldige middag, is te vinden op de site van Stichting Jens.

 


Tussenstand opbrengst

 

Uiteraard bent u benieuwd hoe de tussenstand er voorstaat rondom het benodigde einddoel voor de DolfijnTherapie van Twan.

Het is geweldig om te mogen vertellen dat eind 2017 het 1e doel voor Twan met meer dan de helft bereikt is! 

 

Hartelijk dank voor uw bijdrage van het afgelopen jaar!


KinderKerstfeest Delfgauw

De Kinderkerk van het Kerkelijk Centrum Delfgauw viert ieder jaar het KinderKerstfeest. Tijdens deze viering is er altijd een collecte voor een goed doel, speciaal voor kinderen. Dit jaar had de organisatie van de Kinderkerk gekozen voor een goed doel van een kind uit de kerk. Het is onvoorstelbaar, maar Twan was dit jaar het goede doel van de collecte tijdens het KinderKerstfeest!

De organisatie was ervan op de hoogte dat eerder dit jaar al een collecte voor Twan was gehouden tijdens een gewone zondagse kerkdienst, maar dat deerde niet. Zij waren het unaniem met elkaar eens dat de 'DolfijnTherapie voor Twan' dit jaar het goede doel zou worden!  Het geweldige bedrag van € 315,58 werd opgehaald tijdens deze feestelijke avond. Bedankt allemaal voor dit bijzonder mooi gebaar!


Cupcakes op de Kerstmarkt

Tijdens de Kerstmarkt van Jouw Delfgauw, stonden wij op 9 december met een kraam vol lekkers voor de DolfijnTherapie voor Twan!

 

Lisa van Staalduinen (de zus van Twan) had speciaal voor deze dag een Kersttaart gebakken en deze was te winnen door het gewicht van de taart te raden!
Er waren zoveel mensen die deze schitterende taart wilden winnen, dat ze wel een gokje wilden wagen.

Om 19.00u was het dan zover....
De taart werd gewogen en het gewicht was 2,333 kg. Er waren twee personen die heel dicht bij het juiste gewicht van de taart zaten, beide met hetzelfde gewicht van 2,375 kg. De twee namen werden op een apart lootje genoteerd en Lucienne van Leeuwen (van de organisatie Kerstmarkt Jouw Delfgauw) heeft Rob Hazeu als winnaar van de Kersttaart getrokken. Van harte gefeliciteerd Rob en geniet van deze heerlijke taart!

 

Graag willen wij de organisatie van Kerstmarkt Jouw Delfgauw bedanken voor het organiseren en hun geweldige grote verrassing samen met het Kerkelijk Centrum Delfgauw! De grote verrassing is dat de opbrengst van de gluhwein, chocolademelk, poffertjes en wafels voor de DolfijnTherapie voor Twan is. Iedereen bedankt die voor Twan de kou getrotseerd heeft met de verkoop hiervan!!

 

Het was een gezellige dag met een opbrengst waar we alleen maar van konden dromen. De opbrengst van de cupcakes samen met de donatie van de gluhwein, chocolademelk, poffertjes en wafels is totaal € 859,03. Wat een geweldige aktie van Jouw Delfgauw en het Kerkelijk Centrum Delfgauw! Dankjewel, zonder jullie was dit nooit gelukt!!


Collecte voor Twan

Een liefdevolgebaar mochten wij ontvangen van onze gemeenteleden uit het Kerkelijk Centrum Delfgauw. De collecte van zondag 3 september was bestemd voor Twan om de droomwens van de DolfijnTherapie mogelijk te maken. Er werd een bedrag gegeven om stil van te worden........  Dankbaar zijn wij voor de financiële ondersteuning van € 554,35 die werd geschonken voor de therapie van Twan.


Sponsoractie Cupcakes

Tijdens de Triaderie op 9 juni , stonden wij met een kraam vol cupcakes voor de 'DolfijnTherapie voor Twan'. Het was een gezellige drukte en de cupcakes vlogen als zoete broodjes over de toonbank. Vele enthousiaste reacties over de DolfijnTherapie voor Twan mochten wij ontvangen. Dankbaar en ontroerd zijn wij door iedereen die speciaal voor deze actie even langs kwam en voor de spontane donaties die gegeven werden. Samen met de opbrengst, donaties en een spontane donatie van basisschool De Triangel, mochten wij deze dag totaal € 435,52 ontvangen voor de DolfijnTherapie voor Twan.


Golden Tenloop

Op hemelvaartsdag 25 mei 2017 heeft Twan meegelopen met de Golden Tenloop 1K.

Wat heeft Twan het naar zijn zin gehad! Het was in één woord 'Geweldig'!

Twan heeft met zijn Maatjes van Samen Sporten de 1 km gelopen met een tijd van 11 minuten. Dankjewel Nathalie en Sophie dat jullie voor Twan een Super Maatje waren! Alle supporters bedankt voor het aanmoedigen!! En iedereen bedankt die betrokken is op wat voor een manier dan ook! Het wat één groot feest.